facebook tracking
Kategori

Vintersäsong

Connect

Ta chansen och upptäck allt det fantastiska som säsongslivet har att erbjuda! Förutom en rolig, spännande och händelserik arbetsplats – där du dessutom har skidåkning i toppklass och idyllisk vintermiljö precis runt hörnet – innebär en säsong i Branäs så mycket mer. Här får du knyta nya kontakter för ditt framtida yrkesliv, men kanske framförallt vänner som du har med dig en lång tid framöver. För om det är något som säsongslivet är känt för så är det den unika gemenskap och sammanhållning som finns bland medarbetarna. Och det är just mixen mellan ett roligt arbete och en minst lika rolig fritid som gör en säsong i Branäs till något utöver det vanliga. Det är det som gör att vi tillsammans skapar minnen för livet!

För att hålla igång en skidanläggning krävs ett stort team av människor som strävar åt samma håll och tillsammans gör semestern lite bättre för våra gäster. Här jobbar allt från kockar och servispersonal till liftvärdar och pistmaskinsförare. Och vi hoppas att du vill bli en i teamet!

Sök säsongsjobb på vintern

Sista ansökningsdatum för våra säsongstjänster till vintern 21/22 har passerat, men vi söker fortfarande personal – främst inom restaurang, men även andra tjänster. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Du hittar alla våra säsongstjänster här nedanför.

 

Alla jobb

Branäs

Gondolvägen 1
680 60 Sysslebäck Vägbeskrivning info@branas.se 054-132600

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor